Straalbedrijf Asten

Straalbedrijf Asten is gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen van metalen. Door het gebruik van de nieuwste technieken, het leveren van hoge kwaliteit, een grote capaciteit en korte communicatielijnen zijn wij een betrouwbare partner voor het behandelen van uw producten. Onze klantenkring bestaat uit uiteenlopende branches zoals gevelbouw, metaal- en constructiebedrijven, interieurbouw, machinebouw etc.

Waarom Straalbedrijf Asten

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levertijden
  • Klantgerichte service
  • Concurrerende prijzen
  • Grote capaciteit

Wij werken graag op een persoonlijke en transparante wijze en hanteren korte communicatielijnen met de klant. Wij denken graag mee over de beste oppervlaktebehandeling voor een product en voorzien klanten van een passend advies. Door onze grote capaciteit en flexibiliteit kunnen wij in overleg met de klant snelle levertijden hanteren, zelfs een 24 uur service behoort tot de mogelijkheden. Doormiddel van ons uitgebreid machinepark zijn wij in staat de producten de juiste behandeling te geven tegen concurrerende prijzen.

Kortom, wij zijn uw betrouwbare partner in conserveringswerkzaamheden.

Bedrijfsfilm

Bekijk video

Bekijk hier onze bedrijfsfilm, zodat u een duidelijke impressie krijgt van ons bedrijf.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Door de goede communicatie en afstemming met de klant komen wij tot een optimaal eindresultaat. Kwaliteitsbewaking is bij ons een vanzelfsprekendheid in het proces.

Lees meer

Hoge kwaliteit

Snelle levertijden

Klantgerichte service

Concurrerende prijzen

Grote capaciteit