Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Door de goede communicatie en afstemming met de klant komen wij tot een optimaal eindresultaat. Kwaliteitsbewaking is bij ons een vanzelfsprekendheid in het proces. Wij hanteren de producten met de grootste zorg en besteden veel aandacht aan het verpakken van de producten zodat u de producten in goede staat ontvangt.

Poedercoaten zorgt voor een perfecte en duurzame deklaag. De gecoate materialen hebben een lange levensduur, zijn kras- en slagvast, gemakkelijk reinigbaar en uitstekend bestand tegen UV-straling. Poedercoating biedt een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zeker op de lange termijn. De poeders die wij gebruiken zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid en voldoen dan ook aan de Qualicoat-eisen.

Dankzij een degelijke eindcontrole bieden wij onze klanten de garantie van een kwalitatief eindresultaat. Door deze hoge kwaliteit te leveren kunnen wij garantiebepalingen afgeven tot 10 jaar. Wij zijn gecertifieerd met het Qualisteelcoat C5 Maritiem. Daarnaast hebben wij ons, speciaal voor de gevelbouw, laten certificeren bij de SKG.

Qualisteelcoat

Qualisteelcoat is hét certificaat in de coatingbranche, een kwaliteitswaarborg op het gebied van glans, laagdikte en hechting. Straalbedrijf Asten is Qualisteelcoat C5-M gecertificeerd. Daar bovenop houdt Straalbedrijf Asten eigen controles, zowel procescontroles in haar eigen laboratorium als productcontroles aan de baan. Het gaat dan om uitvoerige kleur- en glansmetingen, corrosie- en mechanische testen, laagdikte- en hechtingstesten en controles op uiterlijk en uitharding. Straalbedrijf Asten wil hiermee absoluut kwaliteit garanderen.

SKG

SKG is hét keurmerk in de gevelbouw, wij staan op de lijst als goedgekeurde applicator.

NEN-EN 1090

Straalbedrijf Asten is NEN-EN 1090 gecertificeerd. Ons poedercoatproces voldoet aan de eisen die de deze norm stelt aan stalen en aluminium constructiedelen.

Branchevereniging ION

Straalbedrijf Asten is lid van de branchevereniging voor oppervlaktebehandeling (Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland, ION). ION houdt zich hoofdzakelijk bezig met het ondersteunen en stimuleren van het kwaliteitsbewustzijn bij de aangesloten leden. Leden zijn ondernemingen die actief zijn in de oppervlaktebehandelende industrie zoals Straalbedrijf Asten.

Download hier onze kwaliteitscertificaten.

Bedrijfsfilm

Bekijk video

Bekijk hier onze bedrijfsfilm, zodat u een duidelijke impressie krijgt van ons bedrijf.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Door de goede communicatie en afstemming met de klant komen wij tot een optimaal eindresultaat. Kwaliteitsbewaking is bij ons een vanzelfsprekendheid in het proces.

Lees meer

Hoge kwaliteit

Snelle levertijden

Klantgerichte service

Concurrerende prijzen

Grote capaciteit