Chemisch voorbehandelen

Zinkfosfateren, een dijk van een corrosie werende voorbehandeling op staal.

Zinkfosfateren wordt als voorbehandeling op stalen ondergronden uitgevoerd om 2 redenen: een betere corrosiewering en een betere hechting van de opvolgende coating laag creëren.

Het proces van chemisch voorbehandelen:

Straalbedrijf Asten brengt de zeer robuuste voorbehandeling laag aan door middel van dompelprocessen. In baden worden uw producten in korven en met behulp van een bovenloopkraan voorbehandeld. De processtappen volgen elkaar als volgt op: allereerst wordt alles alkalisch ontvet, waarna een grondige spoeling volgt. Vervolgens worden uw producten gebeitst en opnieuw gespoeld. Hierna volgt het daadwerkelijke zinkfosfateren, waarna uw producten gespoeld worden in water en demi-water. Na het drogen heeft zich een laag gevormd die een uitstekende corrosie beschermende eigenschappen bezit en een zeer goede basis vormt voor een duurzame hechting van de coating laag die volgt.

  • Badenreeks (8 baden):
    3.400 x 1.000 x 1.500 mm
  • Ontvetten
    1.250 kg
  • Beitsen
  • Zinkfosfateren (voor staal)
  • Passiveren (voor aluminium)

Bedrijfsfilm

Bekijk video

Bekijk hier onze bedrijfsfilm, zodat u een duidelijke impressie krijgt van ons bedrijf.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Door de goede communicatie en afstemming met de klant komen wij tot een optimaal eindresultaat. Kwaliteitsbewaking is bij ons een vanzelfsprekendheid in het proces.

Lees meer

Hoge kwaliteit

Snelle levertijden

Klantgerichte service

Concurrerende prijzen

Grote capaciteit