Neem contact met ons op!

0493 689 702

info@straalbedrijfasten.nl


Heeft u een vraag? 0493 689 702

Poedercoaten prijzen

Poedercoaten prijzen

Straalbedrijf Asten is gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen van metaal. Straalbedrijf Asten kan door zijn vakbekwame medewerkers snel en efficiënt werken. Daardoor zijn wij instaat scherpe prijzen te kunnen bieden. Projecten worden vakkundig gecalculeerd zodat we kunnen zorgen voor een scherpe offerte. Daarnaast leveren we kwaliteit en hebben we een eigen transportservice.

Voordelen poedercoaten door Straalbedrijf Asten:

  • Scherpe prijzen
  • Alle Ral-kleuren zijn mogelijk
  • Hoogglans, mat en zijdeglans poedercoaten
  • Snelle levertijden
  • Vakkundig  en ervaring

Door de hoogwaardige spuittechniek krijgt u een ultradunne laag, zodat de eigenschappen en afmetingen van uw producten gewaarborgd blijven.  De dikte van de coating kan naar uw wensen worden aangepast, er zijn immers onderdelen die weer gebaat zijn bij een dikke coating of juist een dunne coating.

Straalbedrijf Asten BV is een veelzijdig bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen. Het bedrijf is jong en dynamisch, met ruim 25 jaar ervaring en kennis. In het bedrijfspand in Asten worden metalen voorwerpen voorzien van een bescherming tegen vuil, roest of beschadiging.

Straalbedrijf Asten specialist in oppervlaktebehandelingen:

Straalbedrijf Asten levert in een hoge kwaliteit, de producten worden met grote zorg behandeld in een moderne werkplaats. Daarnaast is het mogelijk om snel te leveren door de grote capaciteit van het bedrijf. Asten is klantgericht en biedt concurrerende prijzen. Straalbedrijf Asten BV heeft een eigen transportservice. Indien gewenst kunnen wij uw producten bij u afhalen en later ook weer bezorgen.

Straalbedrijf Asten is gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen als poedercoaten,
spuiten, schooperen, stralen en glasparelstralen.

Prijsopgave nodig? Vraag dan nu een offerte of onze brochure aan!

Neem contact met ons op!

0493 689 702

info@straalbedrijfasten.nl

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Door de goede communicatie en afstemming met de klant komen wij tot een optimaal eindresultaat. Kwaliteitsbewaking is bij ons een vanzelfsprekendheid in het proces.

Lees meer

Bedrijfsfilm

Bekijk hier onze bedrijfsfilm, zodat u een duidelijke impressie krijgt van ons bedrijf.

Bekijk video